Jump to content

Liese


efsk

Recommended Posts

Effe geinig tussendoor: een rechte Liese uit Lüdinghausen. Ik wist niet eens dat die bestonden, en keek derhalve wel ietwat verbaasd toen ik het ding zag:


DSC00367.JPG
DSC00368.JPG
DSC00369.JPG
DSC00371.JPG
DSC00372.JPG
DSC00373.JPG

  • I like it 2
Link to comment
Share on other sites

Ze wacht rustig op haar beurt. Heur kromme zuster was al eens dit jaar, zomaar tussendoor wegens mijn bezoek aan Lüdinghausen. Die scheert lekker.

Link to comment
Share on other sites

Een beetje laat op het feestje maar zowel krabber als doosje doen sterk denken aan een Merkur gemaakt voor een derde partij; veel bedrijfjes lieten eigen merk krabbers maken door Merkur 'back in the days'.  Oh poep, jij had toch zo'n hekel aan onnodig Engels niet, daar ga ik weer....9_9

Link to comment
Share on other sites

De greep is generiek, die kom je in alle landen tegen. De kop, en dan met name hoe de inkepingen aan de uiteinden zijn, is een Ibsenkop, maar dan recht. Liese, Ibsen, Kratz, Geniol, nog zo wat, allemaal gelijk. Waarbij mijn avatar een ouwe Ibsen-reclame is die stelt dat zij de exclusieve producent van deze krabbers zijn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.