Jump to content

Voorstellen Cram


Cram

Recommended Posts

Hoe ik erop kwam weet ik niet meer. Het is ergens afgelopen december geweest. In een moment van verveling las ik op internet over het ouderwetsche scheren. Het heeft me een hele avond gekost maar het enthousiasme was daar. Diezelfde avond kocht ik via internet een HJM scheerkwast van varkenshaar en een pot Proraso scheercrème gekocht. de volgende ochtend direct toegepast i.c.m. mijn Gilette Mach-veel. Wow! wat een wereld van verschil met scheerschuim/-gel uit een spuitbus. Nog meer enthousiasme dus.  Dat weekend kwam er ook een safety razor. Een Edwin Jagger DE86 met Derby mesjes om precies te zijn. Mijn vrouw die werkzaam was in de ouderenzorg vindt De Vergulde Hand nogal lekker ruiken. die kwam er dus ook Ze kent dat van de ouderen op haar werk. Buiten de nodige verschillende mesjes staan er nu inmiddels ook een aantal kuipjes scheerzeep en -crème en ook het kastenarsenaal bestaat naast de HJM inmiddels ook uit een Hans Baier silberspitze kwast.
Vorige week nog een leuke workshop gehad bij Parfumerie Linnewiel in Arnhem. Daarna tijdens het rondneuzen regelmatig op dit forum gestuit. Mede daarom mijn inschrijving op dit forum.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.