Jump to content

Ik ben Karel


karel1000

Recommended Posts

 Hallo iedereen,  nat scheren doe ik sinds mijn eerste haargroei. En dat is al heel lang. Ik ben van de Winnetou and Old Shatterhand generatie, dus nat scheren was/is stoer. Maar altijd met een cartridge. Vroeger ook met zeep en een dassenharen kwast maar toen die na 25 jaar versleten was uit de spuitbus. Scheren werd een dagelijks werkje wat zo vlug mogelijk klaar moest zijn. Afgelopen zomer in Frankrijk toch maar weer een dassenharen pure kwast aangeschaft en thuis een kuipje Vergulde Hand mee laten nemen uit de supermarkt. Scheren werd weer leuk en ik ging me weer eens inlezen over klassiek scheren met het krabbertje. Eind december naar de messenwinkel in Antwerpen gereden en een Mühle R89, Taylor of old Bondstreet  scheercreme aangeschaft set diverse merken mesjes erbij om te proberen en thuis aan de gang.

 

Scheren is weer leuk en zelfs een belevingen geworden ik ben me zelfs gaan verdiepen in het open mes. Nog niet aangeschaft maar dat komt nog wel. Eerst ook hier maar eens inlezen en vragen stellen, dan gaat het wel goed komen met jullie hulp.

 

Hoop hier veel info te krijgen

 

Karel

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Goed dat je de cartridges en spuitbussen vaarwel hebt gezegd. Heel veel plezier met de ontdekkingsreis van krabbers, mesjes, open messen enz. Hier kun je heel veel inspiratie op doen. Welkom.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.