Jump to content

Voorstellen john weggo


Johnweggo

Recommended Posts

Hallo iedereen.

 

Ik ben john 22 jaar oud. Scheer sinds eind 2012 traditioneel. Ben begonnen met het open mes scheren nadat ik dit in de film james bond skyfall had gezien(beginnen met het startpakket van scheersalon met dovo 5/8 en toebehoren). Sindsdien is langzamerhand de collectie langzaam gegroeid. Ben nu in het bezit van 2 krabbers een muhle r49 en een muble r102. Verschillende soorten DE mesjes. Een open scheermes Wacker 6/8 buffelhoorn. En sinds kort een kamisori van henkotsu. Voor de rest diverse kwasten zepen aftershaves. Dot alles in latere berichten meer over. Diverse Stroppen. Spanriem en slijpsteen. Er is nog een jnat steen onderweg maar daar binnekort meer over. Ik hoop veel mensen te leren kennen en informatie op te doen via dit forum.

 

Fijne avond. 

Mvg

John

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum!

Namens de staf van
Shaving Society
 
P.S. er stond toch wel duidelijk dat je eerste geplaatste reactie goedgekeurd moest worden?
Je hebt je bericht 5x geplaatst [emoji6]  (overige 4 verwijderd)
Mijner excuses de telefoon liep vast en daardoor is het bericht 5 keer geplaats. Heb deze nog geprobeerd te verwijderen daarna maar dit lukte me niet. Wou de moderator nog proberen een pm te sturen maar helaas moest ik met de deur uit. Bedankt voor het verwijderen van de andere 4 berichten en gaat de volgende keer helemaal goed komen

Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk

  • I like it 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.