Jump to content

Barbershop aftershave


Moods

Recommended Posts

Ik ben erg verslingerd geraakt aan de zogenaamde Barbershop geuren, zoals Chiseled Face Ghost Town Barber en bijvoorbeeld  Black Ship Grooming Two Bits. Nou zijn daar bij Maggard wel splashes van te koop, maar als ik die aanklik, krijg ik een waarschuwing dat die niet overzees verzonden worden. Nu is mijn vraag dus aan jullie: kennen jullie een Europese splash die net zo ruikt?

 

Ik dacht met Stirling Barbershop een balm gevonden te hebben, maar die ruikt echt compleet anders (Vanille ofzo). Ik heb al wel gezien dat Maggard een balm heeft van London Barbershop op Witch Hazel-basis, dus daar kan ik altijd nog naar uitwijken, maar ik heb liever een splash als die er is.

Iemand een tip?

Link to comment
Share on other sites

Van de Ghost Town Barber volgens mij niet en van de Two Bits inderdaad wel, maar op de site van Black Ship wordt voor internationale zendingen ruim 33 dollar gerekend en Maggard heeft hem niet als balm. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.