Jump to content

Kruidvat zeepje


Galf

Recommended Posts

Toch maar eens zo'n kuipje Kruidvat scheerzeep (1975 Originals o.i.d.) meegegrist terwijl ik toch in de rij stond voor de kassa. Lijkt verdacht op de Vergulde Hand kuipjes met een dito productiedatum-sticker onderop. Zelfde soort puckje erin maar zonder tekst of logo. 

De geur is niet bijzonder. Maar nu de verrrassing: binnen 10 seconden een aangenaam en romig schuimpje geklopt. Beter dan gemiddelde scheerbeurt met een oude Joseph Rodgers&Sons.

Gebaseerd op deze ene scheerbeurt schiet dit zeepje als een raket omhoog op de lijst van favoriete zepen. Een hoge binnenkomer in de hitlijsten andersgezegd. En dit is ook nog eens de allergoedkoopste totnutoe... Heb ik iets gemist of is 1 scheerbeurt te weinig om aangenaam verrast te mogen zijn? 

Link to comment
Share on other sites

Vernieuwd recept dan wellicht? De initiele geur als je het kuipje opent neigt naar VH Xtra-fresh maar dan minder scherp; zodra je het nat maakt blijft er weinig van over. Maar het schuimt zonder twijfel veel makkelijker en sneller op dan VH en het resultaat kan ik alleen omschrijven als "romiger".  Misschien een gelukkige productiefout maar ik ben er wel blij mee. 

 

Ik was me bewust van de algemene consensus betreffende dit product maar kan me daar alleen maar in positieve zin van opstellen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.