Jump to content

Tatara krabber


Snuff

Recommended Posts

  • 2 months later...
Tjebbe schreef 10 uur geleden:

Gelukkig geen lid van ShaveNook... ik had besloten er geen te willen, maar zo een aanbieding doet me weer twijfelen, dus maar goed dat ik niet daar kan reageren :-)

 

er staat er nu eentje hier in de markt te koop, daar kan je wel reageren B|

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

DannyVG schreef 1 uur terug:

Deze stijgt in mijn ranking, echt top. Wel heeft ie me deze morgen in een moment van onvoorzichtigheid heel voorzichtig mij een bloedpuntje bezorgd.

 

 

Ik ben eens benieuwd, ik krijg deze week uit Portugal mijn Tatara cc :D

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

De nieuwe Tatara zit er aan te komen, vind deze nog lelijker, nu ja is alleen mijn mening natuurlijk, de huidige versie vond ik qua scheren ook niet echt super.

 

R.thumb.jpg.503c84b8ae2a13dbd0c5e0869e78f3e8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ik had de mail ook enige tijd geleden gekregen en dit handvat kon mij ook niet bekoren en het scheren is inderdaad niet altijd even fijn. Op mijn huid kan deze matte krabber niet goed glijden.

Link to comment
Share on other sites

Hij glijdt wat minder inderdaad, maar het scheerresultaat bevalt me prima, van de gesloten kam dan.
De vormgeving is eigenzinnig, maar hoe dan ook zorgvuldig en gedetailleerd.

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

geërgerd door de manier waarop ze de dingen doen in de Tatara online shop in Portugal ?

Een vriend wilde een Tatara nodashi (ik kon een Masemunu voor hem scoren, maar hij wilde ook de andere), vond er geen te koop, dus met zijn akkoord bestelde ik er een online. Zoals altijd beginnen ze na het bestellen te komen op BST's ?

Hoe dan ook, besteld en zie dat als je bestelt in de komende 15 minuten de verzending gratis is met een couponcode. Ik ben geen Nederlander, maar ik vind het niet erg om gratis spullen te krijgen ?

Maar als ik betaal rekenen ze toch verzendkosten :( Ah nou ja ....

Maar dan 10 minuten later krijg ik een e-mail dat ze merken dat ik wat spullen in mijn mandje heb en ze boden me een gratis stand aan als ik een krabber kocht. ?

Ik heb ze hierover gecontacteerd met screenshots en hun antwoord, pech had je contact met ons moeten opnemen voordat dat gebeurde ?

Hoe kan ik dat als ze de email sturen nadat ik betaald heb? Verwachtte dat ze dit zouden rechtzetten door de stand gratis te geven of in ieder geval gratis verzending te geven, maar niets.... ?

Dus mocht je ooit iets kopen van hun site, een krabber in je mandje stoppen en wachten tot ze een gratis stand aanbieden en dan hopen dat de coupon voor de stand werkt, de coupon voor de gratis verzending werkt niet.

Link to comment
Share on other sites

Vreemd. Ik heb twee weken geleden bij ze besteld en kreeg op het moment dat ik de bestelling in het mandje deed de mededeling dat verzendkosten gratis waren. Afgerekend en geen probleem, dus zonder verzendkosten. Zal wel een rare software fout zijn die je parten speelde. Wel jammer voor je.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.