Jump to content

Voorstellen


Bert0324

Recommended Posts

Ok, ik geloof dat ik dit  op de goede plaats zet:

 

Ik scheer me op wat nu de klassieke manier is gaan heten sinds een jaar of 47. Destijds zou ik "klassiek" alleen hebben gezegd van de manier waarop mijn grootvader het deed, met het open scheermes. Zelf zou ik het niet een hobby noemen, maar het heeft wel wat op de grens gezeten en ik blijf geïnteresseerd in ervaringen van anderen. Deel ook graag de mijne in het, voor mijn eigen gevoel altijd wat zeldzame, geval dat dit nuttig lijkt voor een ander. Aangezien ik de afgelopen jaren wat aan huis gekluisterd ben geweest heb ik met wat verschillende dingen (meshouders, open messen, verschillende kwasten) geëxperimenteerd en er zijn op dit forum vast stukken waarin ervaringen met mesjes, messen, zepen en kwasten besproken worden. Eerst zal ik dus op verkenning uitgaan en dan misschien wat eigen dingen delen, eventueel in nieuwe topics.

Mocht ik daarbij klaarblijkelijk dingen hebbben gemist dan waardeer een seintje...

 

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor het welkom. Ik zie inderdaad dat er over de dingen die ik gebruik, of heb gebruikt, vaak al is geschreven. Aangezien ik wat tijd had heb ik hier en daar wat eigen ervaringen toegevoegd. Ben benieuwd wat ik verder nog tegen ga komen (maar nu willen mijn honden graag uitgelaten worden)...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.