Jump to content

Toobs(tobs) dr harris sandalwood creme


DannyVG

Recommended Posts

Ik bezit beide sandalwood zepen in creme maar om het aantal cremes, welke in mijn bezit zijn, te minderen had ik graag 1 van beiden vervangen door vaste zepen.

Ik hou van beide zepen in cremevorm en vind ze beiden top. Maar daarnaast heb ik ook nog andere sandalwood zepen welke enkel maar verkrijgbaar zijn in creme (castle Forbes) of vaste vorm (stirling enz)

De sandalwood zepen van dr harris en tobs heb ik nooit gehad in vaste vorm vandaar de vraag :

Zijn de zepen in vaste vorm qua opschuimen, glijeigenschappen, verzorgende eigenschappen enz gelijk tussen de cremes en vaste zeep en dit binnen hetzelfde merk ? (Ik zoek geen vergelijk tussen dr harris en tobs)

Link to comment
Share on other sites

Danny, de Taylor of Old Bond Street Sandalwood zeep is de meest fantastische Sandalwood geur die je ooit zal ruiken! Die is zoooooo lekker!

Hij lijkt totaal niet op de geur van de crème.

 

Schuimen doet hij ook goed

Link to comment
Share on other sites

Persoonlijk vind ik de kwaliteit van de DR.Harris zeep iets boven die van TOBS uitsteken Danny dit in het gehele spectrum van verzorgende en scheereigenschappen. Dat gezegd hebbende vind ik de geur van de TOBS Sandelwood veel mooier en houtachtiger dan die van DR. Harris.

De harde zepen en vremes van beide de merken laten zich zeer gemakkelijk in de kwast laden en geven ook snel een goed schuim, dit gaat natuurlijk met de creme sneller. Maar met de juiste zeep/water verhouding verkrijg je voor mijn gevoel uit de zeep een iets mooier glijdend schuim

 

Wat wel verschil maakt is dat veel mensen aangeven dat de TOBS crème nog wel eens wil irriteren, bij gebruik van de zeep hoor ik dit geluid bijna nooit.

 

Welke te kiezen van de harde zeep? ga je voor de beste scheerkwaliteit dan zou ik zeggen DR. Harris, echter wil je de mooiste geur dan moet je de TOBS nemen.

Voor wat het waard is, ik heb mijn DR. Harris wegedaan omdat de iets hogere kwaliteit voor mij niet opwoog tegen de veel mooiere geur van TOBS.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.