Jump to content

REX Ambassador


FvL

Recommended Posts

Wooow wat een prijs inclusief verzend en douane kosten zit je al snel tegen de € 300n :o:o

 

En als hij een gelijke scheerkarakteristiek als een FatBoy heeft dan is hij het in mijn optiek zeker niet waard want qua scheergedrag is de Fatboy me echt tegen gevallen.

Link to comment
Share on other sites

Tja, bedoelde eigenijk dat Matt Pisarcik van Razor emporium hier denk in een soort hedentijds scheer "Ikoon" wil neerzetten vergelijkbaar met een FatBoy. Of hij ook zo scheert weet ik uiteraard niet, maar inderdaad hoop geld. (Ik ben overigens zelf voorlopig helemaal voorzien van High End scheergerei, met dank aan hans ;) ).

Link to comment
Share on other sites

Door wie wordt daadwerkelijk de link met een fatboy gemaakt? Het is een moderne verstelbare krabber, maar dat zegt op zich nog niet zoveel. De prijs zegt mij echter wel dat dat ik hem niet hoef :D

 

Edit: Fvl ging ondertussen al in op het fatboy gedeelte

Link to comment
Share on other sites

In de zin dat de bovenplaat er in het geheel afkan, en dat het lijkt of de gehele bodemplaat op en neer gaat bij het verstellen.

Op zich een interessante krabber, en voor de liefhebber van een verstelbaar apparaat is het misschien zomaar een leuke doch prijzige aanwinst.

Aan de andere kant: vergelijk het met een complete ATT, dus greep, bodmplaat bovenplaat, dan zit je ook snel op de $190 en dan heb je niks verstelbaars. Dus ja, zo bezien is het niet eens excessief duur.

Link to comment
Share on other sites

Prijsverschil vind ik toch wel aanzienlijk omgerekend naar dollars kost deze krabber dan +/- $ 250

Dan nog het extend bedrag voor de invoerkosten vergeleken met de bijvoorbeeld de ATT en je hebt al snel een krabber die 75 dollar duurder is.

En voor mij is ook de praktijk die Snuff beschrijft van toepassing één maal de stand gevonden komt hij daar ook niet meer vanaf.

 

Maar het is wel een zeer mooie krabber om te zien en als de scheerprestaties goed zijn maakt hij heel wat krabbers overbodig :lol:

Link to comment
Share on other sites

Allemaal waar, de kans bij een krabber die niet verstelbaar is dat hij of te agressief of niet effectief genoeg is en bij een verstelbare is dat minder waarschijnlijk want je kunt hem altijd een standje hoger of lager zetten. Bovendien kan de voorkeur met de tijd veranderen. Dat zeggende, ik heb al genoeg dure krabbers die ik zelden meer gebruik.

Link to comment
Share on other sites

Wat ik juist fijn vind van een verstelbare krabber is de mogelijkheid te kunnen spelen met de instelling. Mijn voorkeur wil nog wel eens wijzigen, en zo heb ik momenteel de krabbers liefst wat agressiever. Vanochtend heb ik geschoren met de Merkur Vision, op een stand die ik nog niet eerder heb gebruikt; flink open gedraaid, en dat was aangenaam en glad. De verstelbare krabbers draaien mooi met mijn voorkeuren mee. Ik heb een aantal verstelbare krabbers in de verzameling, en die vervelen eigenlijk nooit.

Deze Rex maakt me erg hebberig, maar de prijs ligt met alle kosten wel tegen de prijs van een Koraat 14 in de uitvoering en scales die ik al op het wensenlijstje heb staan. Budget en keuzes.........

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.