Jump to content

Pearl reisset


Bass

Recommended Posts

Afgelopen week was ik op reis, een mooi moment om het Pearl reismes te testen. Dit mes: http://www.barbieredifigaro.nl/index.php?route=product/product&path=1_39_71&product_id=760 . Thuis gebruik ik altijd de Feather ASD2, een heel milde krabber. De Pearl voelt heel anders aan, het is ander materiaal en dat voel je in je hand. Althans, ik voel dat.

 

Ik heb me met een Supermax mesje geschoren. Dit mesje ervaar ik als heel gemiddeld, niets mis mee en in een gunstig geval (als de sterren me goed gezind zijn, dus met Jupiter retrograde in Tweeling) scheert hij erg goed.

 

Nou, de Pearl is wel wat agressiever dan de Feather. Daar moest ik aan wennen. Gelukkig was het maar op een paar puntjes misgegaan de eerste dag - aluin bij de hand in zo'n geval. De krabber went snel en de derde keer scheren ging als vanouds.

 

Conclusie: prima krabber in een handig etuitje. Ik ben er blij mee.image.jpg.71a295072695d2b2e01b1e7e33906de8.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dit weekend niet thuis, dus weer eens tijd om Pearl te gebruiken. La Toja scheerstaaf en Feather mesje. Ik was de aluin vergeten - helaas! Want het was me toch een bloedbad! De witte hotelhanddoek kleurde er rood van. Daarna de Floïd vigoroso erop... Ik sprong zowat tegen het plafond.

 

Morgen niet scheren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.