Jump to content

Terug op het nest


Marcel

Recommended Posts

Dames, heren,

Na ruim een half jaar afwezigheid vond ik het tijd worden om m'n (moderator)gezicht weer eens te laten zien en weer actief deel te nemen op m'n favoriete forum.

Waarom was ik er dan niet, vragen sommigen zich dan wellicht af. Wegens een lopende scheiding had ik vrijwel al mijn aandacht en energie nodig voor m'n kinderen, persoonlijk welzijn en m'n werk. Ik merkte dat m'n hoofd er niet naar stond om hier actief te zijn. Scheren heb ik al die tijd overigens op m'n gebruikelijke wijze gedaan ;)

Zo, en nu even wat lezen hier!

Link to comment
Share on other sites

Heeeeee gelukkig je bent weer terug maar de reden van verzuim was helaas onprettig en een scheiding waar ook nog kinderen bij betrokken zijn is geen sinecure dus wens ik je alsnog sterkte met het gehele proces.

 

Ik ben wel blij dat je terugben want een strenge doch rechtvaardige hand heb ik de laatste tijd hier wel gemist hoewel ik moet zeggen dat die Chris het ontzettend aardig deed en nu ik even twee seconden nadenk eigenlijk helemaal geen klagen over hem.

 

Nu ja hij zag wel veel scheldwoorden -die vooral vanuit Belgie kwamen- over het hoofd zoals Jabonman dat soort vieze zaken en een forum lid zo lees ik net met terugwerkende kracht die zich wel 5 keer met een Supermax mesje scheert dat soort berichten moet verwijderd worden toch op een serieus scheerforum?? :mrgreen::mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.