Jump to content

Mijn vrouwjte : positief nieuws


DannyVG

Recommended Posts

hoi hoi

Zonder afbreuk te willen doen aan de problemen van Gerda (Hanskoning) of het probleem daar te willen minimaliseren of wat dan ook, is er hier toch vandaag heel vreugdevol nieuws binnengelopen.

Zoals jullie weten is mijn lieve dame geopereerd aan haar hart (open hartoperatie) waarbij haar hartklep vervangen is door een metalen exemplaar. Wel nu na 6 weken (1 week voor de operatie en sedert vorige vrijdag 5 weken na de operatie) mag zij op 2 augustus stoppen met de antibiotica welke zij via een pikcatheter toegediend krijgt. Vandaag gebeurt er nog verder onderzoek naar het botoedeem (bepaling welke schade zij opgelopen heeft door de het beestje dat ook verantwoordelijk was voor de endocarditis) en nu donderdag plannen ze een onderzoek met een camera richting hartklep. De vermoedens worden dus versterkt dat ze misschien na 2 augustus het hospitaal mag verlaten alhoewel die woorden daar nog niet zijn uitgesproken.

Hans jongen ik denk aan jullie.

Link to comment
Share on other sites

Dus toch geen 19 weken, althans als het in stijgende lijn blijft beteren. Je kan dus beter spoed zetten achter je TM kookkunsten ;-) Ik en het vrouwtje zijn zo blij voor jullie!

 

@Hans: Zo zie je maar ook hier was het kantje boordje en zijn de dingen toch nog goed gekomen, kop op!

Link to comment
Share on other sites

Mijn vrouwtje mag donderdag aanstaande naar huis na een verblijf van 7 weken in ziekenhuis(1 week voor de operatie, 6 weken erna). Woensdag aanstaande krijgt ze haar laatste antibiotica cocktail. We kijken dus wel echt uit naar het einde van haar allin formule in dit hotel.

De miserie is gestart is op 17 april 2017. Wel had ze daarvoor reeds 2 jaar reumatologische problemen in de onderrug. Bleek uiteindelijk afkomstig dus te zijn van het hart waarbij de mitralis klep vervangen is door een metalen exemplaar welke je echt hoort tikken als het heel stil is. Net een reiswekkertje dat opgewonden is.

In totaal zal ik haar dan 63 keer bezocht hebben.

Om bloedklonters te vermijden (welke onstaan ter hoogte van haar nieuwe hartklep) moet ze wel levenslang marcoumar (bloedverdunner) innemen. Voor de rest beweren de dokters dat ze het normale leven kan hervatten na november.

Revalidatie is voorzien tot eind november. Het einde van de zwarte tunnel komt dus eindelijk in zicht. Als ze donderdag naar huis mag ben ik nog 3 dagen samen met haar welke we zeer aangenaam gaan spenderen, dan zit ook mijn verlof erop. De geplande reis van deze zomer is met 1 jaar uitgesteld. Wel moeten we nu dringend plannen gaan maken voor het verlof eind dit jaar een kwestie van met volle teugen te genieten van het leven.

Link to comment
Share on other sites

Dan heb je een pittige tijd achter de rug Danny (en je vrouw ook natuurlijk) maar mooi dat het nu goed gaat. De rest van je leven aan de marcoumar is in zoverre irritant dat je iedere keer bloed moet prikken. Maar dat is dan weer te verkiezen boven een herseninfarct door bloedstolsels die van de hartklep afschieten als je niet goed ontstold bent.

In ieder geval alvast een paar fijne dagen toegewenst als ze weer bij jou thuis is.

Link to comment
Share on other sites

een kwestie van met volle teugen te genieten van het leven.

 

Goed nieuws, dat is alvast de mooie kant van zoiets voorhebben je leert ervan dat ieder moment dierbaar is, het gaat hem niet om materiële dingen maar om wat echt telt.

5a24c0368050b_mooiedingen.png.5408babd87b82b7457c68ce3498165ef.png

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.