Jump to content

Hallo allemaal


Svc

Recommended Posts

Hallo, ik ben sven, ik kom uit België. Ik ben de laatste tijd geïnteresseerd geraakt in het scheren met een open mes. Maar ik weet nog niet goed van hoe wat ik juist wil kopen en hoop hier wat meer antwoorden te vinden.

 

 

Mvg Sven

Link to comment
Share on other sites

Het scheert allebei op een geheel andere manier. Wil je met een open mes beginnen, dat kan gewoon. Het onderhoud en de aanschaf van wat zaken daarvoor schrikt sommige mensen af, maar hoeft totaal niet. Als je dat echt graag wilt moet je gewoon starten met open mes. Genoeg info en hulp te vinden hier op het forum. Bij 15 berichten kun je op het markt gedeelte van het forum. Daar vind je mooie messen om mee te starten, waarvan iedereen je durft te verzekeren dat ze goed geslepen en onderhouden zijn.

Heb je na het inwinnen van de info toch je twijfels bij een open scheermes en of het wat voor je is. Dan kun je gerust naar een safety razor kijken. Het is wat jij wilt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.