Jump to content

Cowboy


efsk

Recommended Posts

Jongelui

Na de kromme Cowboy, van zichzelf al moeilijk te verkrijgen, vond ik een rechte Cowboy, en wel eentje die ik verder nog nergens gezien heb. Altijd leuk.

Het is een rechte krabber, vrij dikke greep met wat minder uitbundige versiering dan de kromme, met onderop een knop. Die knop is wat deze krabber wat afwijkend maakt: deze namelijk maakt de bovenplaat los. Er wordt hier dus niet geschroefd, maar gedrukt.

Wat opvalt is hoe stevig de bovenplaat ook zonder mesje al op zn plek zit. Geen beweging in te krijgen. Met mesje mis je de "klik" als je de bovenplaat op zn plek drukt, maar ook dan zit het zaakje stevig en onwrikbaar in elkaar.

Andere afwijking ten opzichte van normaal is de locatie van de patentaanduiding: bovenop de onderplaat staat DRP 678521. (Met dank aan sɐǝɹpu∀/riverrun voor deze mooie patentweergave. Staan er meer op die site).

Scheren doet het ding aanmerkelijk minder zacht dan de kromme, en ik liep toch een paar punten op op de hals bij het tegen de vleug scheren. Dit ondanks dat de balans prima is, en je best ruimte hebt voor goeie scheerhoek. Nu ja.

DSC07630.JPG

DSC07631.JPG

DSC07632.JPG

DSC07633.JPG

DSC07634.JPG

DSC07636.JPG

DSC07637.JPG

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Wel gezien op Marktplaats en wel even bij stil gestaan vanwege die mooie en afwijkende techniek om de krabber samen te voegen.

Mooi dat hij bij jou terecht is gekomen.

 

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A3010 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.