Jump to content

Even voorstellen


jwderks

Recommended Posts

Een goedemiddag, mijn naam is Johan en ik ben 47 jaar oud.

 

Ik scheer me al heel wat jaren nat en werd die (steeds) hogere prijzen van de scheermesjes een beetje zat. Dus me aangemeld bij Boldking en vorige week mijn eerste zending mesjes ontvangen. Ik heb me daar vrijdag voor het eerst me geschoren en had gelijk last van razor burn, daar had ik met Mach 3 nooit last van. Toen wat zitten Googelen en zo op deze website gekomen en daar vrijdag en zaterdag wat zitten lezen en wat op Youtube zitten kijken en voor mezelf de beslissing genomen om het eens te gaan proberen met een DE apparaat.

 

Zondag mijn startpakket besteld bij Shave and More met de volgende produkten;

 

-Edwin Jagger DE89L.

-Edwin Jagger Best Badger.

-Edwin Jagger pre shave cream.

-Edwin Jagger scheerzeep Sandalwood.

-Edwin Jagger aftershave lotion Sandalwood.

- Astra Superior Platinum.

 

Nu met spanning aan het wachten wanneer de spullen geleverd gaan worden en ik me voor de eerst keer kan gaan scheren :D Ben benieuwd hoe het gaat bevallen. Ik zal daar een update van geven hoe dat verlopen is.

 

Gr. Johan

Link to comment
Share on other sites

Hallo Johan en welkom!

Prima setje dat je daar hebt aangeschaft! Belangrijk om ook te experimenteren met verschillende soorten mesjes. Sommige mesjes kunnen je bevallen en anderen totaal niet. Kwestie van uitproberen.

 

Hou ons op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mooie starterspack. Ik heb daar voor de proraso sensitive gekozen. Kreeg er netjes wat samples bij, ook van de Edwin Jagger scheercreme en ASB. Als ik alles vooraf had geweten, had ik ook dat pakket aangeschaft. Fijne cerme en een heerlijk geurende ASB plus een mooie kwast van dassenhaar. Goede aankoop heb je gedaan.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind vooral de geur van de ASB van EJ die je hebt lekkerder dan die van de ASB van proraso (mijn vrouw ook trouwens). Daarnaast kreeg ik een mooier schuim met de creme van EJ, dan met de zeep van Proraso, maar dat kan ook een stukje techniek zijn. Ik denk dat ik binnenkort ook gewoon de creme en ASB van EJ erbij bestel, die zijn alleen wel een behoorlijke slag duurder.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.