Jump to content

Iets gemist


Snowmiss

Recommended Posts

Je wordt verondersteld een scherp mes te nemen hoor ;-)

Denk dat in het begin zonder spiegel heel erg moeilijk is

 

Dit mes, was in principe scherp genoeg. In ieder geval de afgelopen keren voor mijn baard. Hoe het nu, na deze scheerbeurt is, vraag ik me af.

 

Kwestie van je hoofd en eventuele plooien volgen. Heb je geen spiegel voor nodig, je gebruikt ook geen spiegel aan de achterkant om je haar te kammen.

 

Lang geleden dat ik überhaupt mijn haren heb gekamt, maar deze opmerking heb ik je al eens eerder zien maken Rolf, vandaar dat ik het gisteren maar gewoon geprobeerd heb.

 

Overigens is het tenslotte dus afgemaakt met de GEM Junior met een vers GEM mesje. Komende tijd ga ik de GEM voor mijn hoofd gebruiken en de baard met de andere krabbers en het open mes (als dat nog scherp genoeg is).

Link to comment
Share on other sites

Weet je het ziet er altijd zo gemakkelijk uit het scheren met open mes van het gezicht of nu weer het hoofd........tot ik het zelf probeer met de DX en dan is de praktijk veel weerbarstiger.

In 4 minuten strak glad en geen wondjes oefening baart dus degelijke kunst :D

Link to comment
Share on other sites

Bedankt Rolf, zo ongeveer heb ik het ook staan doen :lol:

 

Alleen had ik nog langere haren staan die ik misschien beter had kunnen kortwieken met de tondeuse vooraf. De afgelopen twee keer heb ik het hoofd met mijn GEM Junior SE krabber bij gewerkt. Ik wil nu namelijk eerst op mijn gezicht gaan proberen of ik mijn Schuckar niet te bot heb gemaakt voor een fatsoenlijke scheerbeurt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.