Jump to content

Saponificio Varesino zeep


ChrisVanMeer

Recommended Posts

Ik heb drie varianten van SV maar ik bewaar ze gewoon in het plastic bakje waar ze in geleverd worden.

Ook schuim ik daarin de kwast mee op.

Mijn ritueel na het scheren bij deze zeep is als volgt: plastic bakje schoon en droog maken, zeep laten drogen tot de avond. En vervolgens in het kartonnen bakje doen waar de zeep mee geleverd wordt inclusief de papieren bescherming die erover heen zit.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ach ja, duur is het...maar het gaat toch kriebelen, wetende dat het vakantiegeld bijna binnen is en dat ik ook nog een mooie kwast van ze wil...laat ze nu net een promo pack hebben :D En de custom Koraat natuurlijk nog...maar bij elkaar ben je dan snel 700 euro kwijt :P

Link to comment
Share on other sites

Die had Snuffie ooit ook al eens laten zien Chris, ik zal je hetzelfde commentaar besparen :D:D

 

Niks van aantrekken, de beste kerel staat nou niet echt erom bekend dat ie smaak heeft ;):lol: Gewoon aanschaffen!

Link to comment
Share on other sites

Die had Snuffie ooit ook al eens laten zien Chris, ik zal je hetzelfde commentaar besparen :D:D

 

Niks van aantrekken, de beste kerel staat nou niet echt erom bekend dat ie smaak heeft ;):lol: Gewoon aanschaffen!

 

Misschien geen smaak maar in ieder geval wel reuk, dus oordelen over een bepaalde zeep gaat me heel goed af :mrgreen::mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Maar zo ik het bezie ben je helemaal gegrepen door dit merk Chris dus dan begrijp ik wel dat je de serie ook compleet wil hebben, waar komt de liefde trouwens uit voort?

Nou ja, eigenlijk qua toeval. Ik had eens een keer onderstaande SOTD gezien met deze producten en wat betreft het uiterlijk van het product, daar had ik gelijk zoiets van: dat ziet er mooi en onderscheidend uit. Een beetje snel nazoek leerde dat het hier in NL en vooral niet in de buurt zo te krijgen is in een winkel, zodat je eerst ook even kan ruiken.

 

Toen ik een aantal maanden geleden mijn favoriete barbershop binnenliep om een flesje TOBS Sandalwood EdC te halen, zag ik daar een subselectie van de verschillende producten staan. Daar ben ik eens aan gaan ruiken en eigenlijk alle geuren die ze hebben vind ik erg lekker. Ik heb toen een bakje 70th Anniversary Edition meegenomen en die thuis getest. En het bleek voor mij buiten dat het een mooi product is met een heerlijke geur, ook nog eens een verdraaid goede zeep te zijn.

 

En zo ben ik steeds meer geuren van ze uit gaan proberen, geuren vergelijken, kwaliteitsvergelijking etc. En nu zit ik op een punt dat ik inderdaad graag de serie compleet zou hebben (waarvan ik volgens mij al aardig op weg ben) omdat ik het tot nu toe kwaliteitsproducten vind. UEKAZ natuurlijk, ieder zijn/haar eigen smaak. Maar ik vind dit toch wel de lekkerste zepen die ik heb. Daarbij ook alle ASB's gekocht zodat ik dit mooi kan combineren bij elke scheerbeurt.

 

Zoals ik al zei, de kwast en de SV Koraat staan nog op mijn lijstje, daarna is het allemaal kleiner spul wat niet direct met scheren te maken heeft (badzeep) wat er ook mooi uit ziet, maar wat nu nog niet op mijn lijstje staat :)

 

De betreffende SOTD waar het mee begon:

33wQV5y.jpg

 

Mijn collectie tot zover:

SV_La_Familia_2-1024x952.png

Hier ontbreekt nog de laatst aangekochte SV scheerkom, maar voor de rest wel courant.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.