Jump to content

Aankopen bij Taylors1000.com


ShockWave_Omega

Recommended Posts

Een kleine week geleden een Straight Razor bij Tony gekocht. Via Ebay aan de praat geraakt met hem en de stap gewaagd een scheermes te kopen bij hem. Het mes is vandaag met de post op de mat gevallen en is in zeer goede en mooie staat. Hij is scherper dan de Bengall waarmee ik me deze week al lelijk mee in mijn duim sneed :? gelukkig niet diep genoeg om naar het ziekenhuis te moeten gaan maar wel diep genoeg dat ik al een paar dagen niet lekker kan werken enzovoorts.

 

Het is een Tuxedo steel gemany made mes bewerkt op een Hamburg Ring slijp machine.

 

Ik heb al wat foto's en upload deze z.s.m.

 

Ik vond het onderhandelen met Tony snel en netjes verlopen. En als hij een mes op Ebay heeft staan waar nog niemand op heeft geboden dan wil hij er nog wel eens een speciale prijs voor je van maken zodat je niet in de laatste seconde gesniped wordt..

 

Contact gegevens enz van Tony:

 

Website Taylors1000.com

eBay taylors1000

eBay uk*merchant

Link to comment
Share on other sites

Alvast veel plezier gewenst met je nieuwe aankoop. Taylors1000 doet al lange tijd prima zaken, heb er nog niks slechts over gehoord.

 

Hamburg ring heeft volgens mij niks met een slijpmachine te maken, de hamburg ring messen zijn extra hollow open scheermessen, maakt verder niks uit, zou prima moeten scheren. Have fun!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.