Jump to content

Suavecito scheercrème.


AukeH

Recommended Posts

Iemand toevallig bekend met de scheercrème van Suavecito..? Ik gebruik van dit merk een pommade die erg goed bevalt. Nu ben ik alleen benieuwd naar de eigenschappen van de scheercrème ervan. Is het een beetje op te kloppen, droogt het snel uit of juist niet, hoe is de geur..? Juist overdadig of amper te ruiken.? Wat zijn jullie evt bevindingen ervan.. Kan m uiteraard ook gewoon bestellen maar voor €20,- een uitprobeerseltje kopen terwijl er hier wellicht al mensen zijn met bevindingen ervan is ook zonde natuurlijk..!

 

Alvast bedankt..!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb hem. Toen gehaald in tubevorm bij de barbershop in Groningen.

Zoals Marco al aangeeft is deze ook geschikt voor kwastloos scheren, maar ook prima op te kloppen met de kwast.

 

Ikzelf heb de eucalyptus gehaald, ze hebben ook de sandalwood. En omdat ik al verschillende sandalwood-achtigen had, ben ik dus voor de eucalyptus gegaan. Ik vind het een prettige geur. Droogt niet heel erg snel uit. Het is wel zo dat je de geur na het scheren wel snel kwijt bent.

 

Over het algemeen is het prima te doen, maar voor hetzelfde geld heb je vele betere crèmes, zoals bijv. TOBS (in mijn mening dan :))

Link to comment
Share on other sites

Ow als het niet dezelfde geur als de pomade is houd het op.. Dat leek me juist zo handig en is een lekker frisse geur.. Haal ik hem toch maar niet en kijk wel voor iets anders..

 

Bedankt heren..!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.