Jump to content

Extro Miele (e pappareale) scheerzeep


Barbiere di Figaro

Recommended Posts

Zo, de 4e Extro zeep in de test. De Miele, ofwel honing. Met "pappa reale" oftewel Royal Jelly of koninginnegelei. Daar is het nodige over te lezen, maar de korte samenvatting is dat het exclusiever is dan normale honing.

 

extro-crema-miele-800x800.jpg

 

De eigenschappen van de zeep zijn net zo goed als de andere Extro zepen. Erg veel schuim, gemakkelijk schuim, ideaal voor gezichtschuimen, omdat ook deze het schuim nog weer laat groeien in je kwast en op je gezicht. Ik denk dat de Extro zepen hier echt een geweldige eigenschap hebben, die ik alleen op dit niveau van Martin de Candre ken.

3 passes met een beetje zeep, dat is toch niet voor alle zepen weggelegd...

 

Dan de geur: Bijzonder! Onverwacht, niet een geur die je normaliter met het scheerritueel associeert. Een diepe, verfijnde honing-geur. Ook met wat aardse ondertonen denk ik te bespeuren. Het is niet de typische honinggeur zoals je die uit een potje honing kent. Het is wat zwaarder. Maar daarmee ook wel een heel speciale, prettige geur. Het schuim leek een beetje donker te blijven. Na één keer weet ik zeker dat ik deze nog veel vaker zal gebruiken. En daarmee ook nog wat beter kan aangeven, wat nu precies die ondertoon is.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.