Jump to content

Welke strop?


casper1995b

Recommended Posts

Dag heren,

 

Ik ben opzoek naar een goede strop. Ik heb nu een paddle strop van Theirs Issard. Alhoewel het geen verkeerde strop is, wil ik toch graag een hangende erbij. Ik heb voor de paddle een strop van Herold(dacht ik) gehad, opzich prima maar was mijn eerste strop.. en die ziet er niet meer zo heel mooi uit :roll::lol:

 

Dus wat zijn mooie strops om eens naar te kijken? De stropzilla van straightrazorarts is nu wel in de aanbieding. Maar is deze goed?

Link to comment
Share on other sites

Ik zoek een niet al te dure strop dus een strop van 150 vind ik wel te gek, maar hoef zeker niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten. Dus rond de 50-100 moet er wel iets te vinden zijn dacht ik, wil wel graag een canvas/linnen zijde en natuurlijk een goede leerzijde.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb die van Kingjack en twee paddlestrop-panelen van Rasurpur.de.

Over allen kan ik alleen maar lof uitspreken. Ik kan je de strop van Kingjack aanraden, stropt heerlijk, omdattie lang en breed is.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ik kan de beginnerstrop van Westholme Razor Strops uit Engeland aanbevelen . Kosten GBP 35 + GBP 12 verzendkosten.

Daarvoor krijg je een 3 inch brede strop waar je hele mes makkelijk op past.De strop van latigo leer is ook nog eens ontzettend netjes afgewerkt. Als je linnen erbij wilt als eerste strop dan moet je dat wel vragen. Normaal gebruikt Alistair hennep als eerste strop bij de beginnersuitvoering. Ik heb hem nu bijna 5 maanden dagelijks in gebruik en hij ziet er nog als nieuw uit.'

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.