Jump to content

Paypal betaling


Bartmen

Recommended Posts

Hallo mede scheerders

 

Ik heb de laatste tijd problemen met het betalen met paypal bij ebay. De storingsfout die wordt gegeven is " Er is een technische fout opgetreden. Probeer een andere betaalmethode " Met andere woorden geen betaling lukt ! Hebben jullie daar ook last van???

 

Hoor het graag

Groet Bartmen

Link to comment
Share on other sites

Ik had daar last van. Ik kreeg bij een paypalbetaling de mededeling dat er (opnieuw) een sepa-machtiging moest worden opgegeven. Bij accoord klikken kreeg ik dan hetzelfde als jij, en bij niet accoord ook. Volgens paypal was er bij hun wat stuk en je boekt maar geld naar je paypalrekening als je wat wilt kopen. Heeft twee weken geduurd, maar gisteren werkte het opeens weer. Uiteraard zonder terugkoppeling van paypal, waar ik knap nijdig over ben.

Link to comment
Share on other sites

Als je een creditcard hebt kun je met paypal direct met je creditcard betalen, dat werkt wel. En de verkoper even een berichtje dat je een ticket hebt geopend omdat paypal stuk is. En de automatische mail van paypal beantwoorden met opnieuw de klachtbeschrijving.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.