Jump to content

SOTD 28 aug 2013


Bass

Recommended Posts

image.jpg.3bd9a9e3467cc27e06780763c95b790e.jpg Ik heb maar één kwast en één krabber, dus dat maakt mijn sotd een beetje saai. Daarnaast gebruik ik bijna altijd een Floïd als aftershave, ook niet avontuurlijk. Wel wissel ik mesjes (met één mesje doe ik zo'n vier beurten) en zeep (dagelijks een andere) af.

 

Vandaag dus maar wel een sotd. Zie foto.

Link to comment
Share on other sites

Voel je zeker niks minder omdat je het houd bij een beperkt repertoire. Kan je net zoveel plezier aan beleven als aan een grote verzameling. Je hebt zo te zien wel meteen voor een heel goed scheermes gekozen. Je borstel, zeep en aftershave zouden ook heel wat nat scheerders gelukkig maken.

Link to comment
Share on other sites

Ik lees met heel veel plezier de berichten en discussies over krabbers uit 1965 die aan de verzameling toegevoegd worden, maar het zet mij niet aan tot verzamelen.

 

Wel hou ik van goede spullen. Ik ben zeer tevreden over de kwast en de krabber, dus waarom zou ik die afwisselen? Afwisseling met mesjes en zeep is mij genoeg (en soms aftershave, ik heb nog Aqua di Parma staan, een veel te duur product).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.