Jump to content

Blendax Super Stainless Steel


Harkos

Recommended Posts

5a24bc8b3112c_P_M_Blendax_SuperStainlessSteel.jpg.82fa73b64a636c92c5a06d2ba2e2d5b0.jpg

Dit is op Flying Eagle na het slechtste dat me tot nu toe is overkomen met DE scheren! Nou denk ik van mezelf me aardig te kunnen redden met een krabber, maar met dit mesje maak je elke krabber tot een Chinees martelwerktuig. Het mesje van Kugelfanger gekregen met nog een aantal anderen om te proberen, maar hij was zelf destijds ook al wat gereserveerd.

Mijn oordeel: Slecht, niet koopwaardig.

 

1- Krabber: Gillette Black Beauty Long Handle adjustable

Blendax, niet doen! Klik niet, leg weg die muis, verwijder die pagina!! Zo wat een drama. Nou kwam ik van de SE mesjes, Feather Pro, maar dit is echt onoverbrugbaar. Derby is meteen een toppertje, plus de rest daarboven. Duidelijk?

Het mesje in de Black Beauty op 7 en scheren maar dacht ik, echter toen ik aan de krabber trok, heel relaxed, draaide mijn hoofd spontaan mee, toen het mesje achter de haren bleef haken. Ze waren echt wel goed ingeweekt in de Pino Silvestre, daar kon het ook niet aan liggen. Nog even wat geconcentreerd op een resultaat gericht scheerbeurtje, maar nee echt niet. Na 2 rondes drama een Gillette Wilkinson Sword gepakt, die moet toch ook een keer beschreven, in de Black Beauty en ja hoor dat ging weer. Dus Blendax niet doen!!

 

Naar index Harkos

Link to comment
Share on other sites

Arme Harkos. Ik zie hem al vanavond een Blendax tegen zijn wang houden, met angst en beven. Want ja, nog 2x.

Dat zoiets kan bestaan, zeg.

Toch proef ik elders op het internet een dezelfde mening, alhoewel tussen de sterrenregen door je er wel naar moet zoeken:

https://nl.aliexpress.com/store/product/lamina-de-barbear-50-pecas-BLENDAX-Razor-Blades-Double-Edge-Men-Stainless-Steel-Platinum-Coated-Shaving/1799056_32479416198.html

Een wikkel ontwerpen kan je wel aan die Iraniërs overlaten.

Link to comment
Share on other sites

Voor de wetenschap dien je alles over te hebben Harrie :shock:

Dus het voorstel van Kingjack dient uiterst serieus genomen te worden dus ik begrijp de :lol::mrgreen::roll: absoluut niet :evil:

 

Ik bedoel zolang we van een mede forum lid nog niet het definitieve testoordeel vernomen hebben over de be-alcohol-de mesjes zou ik dit serieuze wetenschappelijk onderzoek absoluut niet veronachtzamen ;)

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het ook wel een beetje dom die troep te bestellen. ..

 

Mmmmm dat gaat dan voor heel wat scheerfanaten hier op, het ontdekken van allerlei scheerartikelen hoort wat mij betreft bij deze hobby.

 

En op persoonlijke titel gesproken, ik heb heel veel onbekende zepen besteld en daar zaten zepen bij die regelrechte rampen waren en direct de kliko ingingen, maar gelukkig ook zeer onverwachte juweeltjes zoals laatst weer de Frosen scheerzeep van KShaveWorx.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het ook wel een beetje dom die troep te bestellen. ..

Dom? Nouja mischien. Maar ik vindt het altijd wel leuk om dingen uit te proberen, soms zitten er hele leuke dingen bij. En van te voren weet je het natuurlijk nooit zeker (al had ik al een beetje een voorgevoel)

 

En ik zeg altijd maar: een slecht resultaat is nog steed een resultaat.

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het ook wel een beetje dom die troep te bestellen. ..

Wat een nonsens! Als dat niet was gebeurd, hadden we dit niet geweten en had jij geen mening kunnen vormen. Het is juist leuk om ook de onbekende dingen te ervaren en dat was hier dus even met leed verbonden. Het gaat niet alleen om die supergladde scheerbeurt, maar we moeten ook wat te zeuren hebben :lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.