Jump to content

Merkur 37C "knik"in het mesje


Kwast73

Recommended Posts

a>a>

 

Ik heb mij altijd goed kunnen scheren met de Merkur 37C, diverse mesjes getest..... eigenlijk mijn fijnste krabber tot nu toe ( naast de Gillette Slim Adjustable).

 

Gisteren geschoren met een Super Iridium extra stainless mesje, dit liep al niet zo fijn, zal wel aan het mesje liggen dacht ik. Vanmorgen enorm veel irritatie met name in de halsstreek. De 37C vandaag gecontroleerd, wat blijkt.... er zit een soort knik ik het mesje, zie foto's. Is dit een slant eigen of is er iets mis met de 37C. Ik kan mij niet herinneren dat het mes heb laten vallen, of aan de kraan heb gestoten.

 

Heeft iemand ook ooit deze ervaring gehad?

Link to comment
Share on other sites

Verkeerde subforum, een 37c is geen open mes ;-)

Je afbeeldingin zijn niet zichtbaar, je links zijn wat verneukt. Geeft niet, ik heb ze hieronder gerepareerd. Kort antwoord: Neen, dit hoort niet, is niet normaal, en geen van mijn 37's en varianten heeft hier last van.

 

Meneer Kwast zijn knik:

T54AkRJ.jpg

MvwdJA4.jpg

Link to comment
Share on other sites

Goed idee om Merkur te mailen, ga ik zeker doen. Nu ik de bovenlaag beter bekijk lijkt het inderdaad of er een minimale knik in zit. Vreemd..... Maar goed ik heb drie mooie en lieve, maar doch o zo puberende dochters rondspringen in onze badkamer, zal waarschijnlijk een keer gevallen zijn, ik ga Merkur mailen, uitslag volgd!

Dank voor de tips.

Link to comment
Share on other sites

De nieuwe bovenplaat kwam zojuist per post.... Merkur scoort punten op het gebied van service.

 

Volgens mij is er ergens een draadje over de kwaliteit van Merkur, maar deze bovenplaat is veel beter afgewerkt dan de vorige, dus bij Merkur hebben ze een inhaalslag gemaakt op het gebied van kwaliteit!

Link to comment
Share on other sites

Merkur heeft vorig jaar de mallen vervangen (en het model iets aangepast, met name de vertanding op de safetybar). Tegelijk hebben ze bedacht dat betere KwalitätsKontrolle wellicht ook een goed idee was.

Link to comment
Share on other sites

Ik stuurde gisteren ook een mailtje naar Merkur (Dovo) met de vraag of ze een topplaat voor een 11C konden vervangen en het enige dat ik terug kreeg was de vraag hen te bellen. Dat zal ik dan eerstdaags maar eens doen.f4820faf3c021a011e27e0dfb082241a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.