Jump to content

Nieuweling meldt zich


Straight1

Recommended Posts

Beste forumleden,

 

Ongeveer twee jaar geleden ben ik begonnen met scheren met een open scheermes aangezien ik klaar was met Gilettecartridges e.d. Dit beviel ontzettend goed en ik scheerde met plezier totdat het mes minder scherp werd en ik actie moest ondernemen. Ik heb toen een coticulesteen van een vriend overgenomen, waar ik het mes in dat jaar twee keer mee heb geslepen. Jammer genoeg was het resultaat hiervan niet goed te noemen, dus heb ik daarnaast een DE gekocht waar ik me tot vandaag de dag met plezier scheer. Nu wil ik me weer eens klassiek scheren en wil ik mijn straight graag door iemand laten slijpen die verstand van zaken heeft, vandaar dat ik op dit forum terechtkwam.

Iemand tips waar dit het beste kan gebeuren in Amsterdam en wat dit zou kosten? Heb eens contact gezocht met een barbier in de Pijp, maar wanneer ik het mes daar zou laten slijpen ben ik vijfentwintig euro lichter, een hoop geld voor een student. Het betreft een Dovo Prima Klang Redwood 5/8".

 

Alvast bedankt,

 

Thijs

Link to comment
Share on other sites

Welkom, je zal vast gecontacteerd worden door een van de zeer kundige slijpers alhier. Vijfentwintig euro is afzetterij!

Blij dat er weer een open mes fanaat bij is gekomen, ze blijven in de minderheid, welke krabber gebruik je momenteel?

 

Er staan hier vaak mooie goed geslepen messen op het marktgedeelte (moet je 15 berichten voor geplaatst hebben voor je toegang krijgt tot dat onderdeel).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.