Jump to content

Verschuivingen...


Alex

Recommended Posts

Hallo Allemaal

 

Zoals wij hollanders zeggen komt de b(e)rrrrrrr weer in de maand ofwel het wordt kouder de herfst en de winter komen er weer aan. Dit zorgt voor wat verschuivingen in mijn ShaveDen.... de menthol en de frisse zeepjes en AS's zoals Prorasso of de Lime Sec van Pinaud ( om maar iets te noemen) verdwijnen naar achteren en naar voren komen de Sandlewood,Tabac,BayRum enz enz

Hebben jullie dat ook (of ben ik de enige) dat er nu zepen & aftershave's de aankomende tijd staan stof te happen in jullie ShaveDen?

 

Alvast bedankt voor jullie reactie

Vriendelijke Groeten

Alex

Link to comment
Share on other sites

Shaveden??? Nu ben ik gezegend met een keiharde beta brein waarin helaas de Engelse taal een redelijke blinde vlek is, dus is het mogelijk om op dit Nederlandse taalforum met stumpers zoals ik rekening te houden ;);)

 

Maar om op je vraag antwoord te geven, ik herken wel een bepaalde verschuiving naar de wat "donkere" geuren in de wintermaanden maar met een winter als afgelopen jaar was dat minimaal :lol:

Link to comment
Share on other sites

Nou dat gebeurt een beetje vanzelf: die Mitchels Woolfat (voor Hans Wolvet) in Ceramic bowl (voor Hans: keramische kom) staat nu al enkele maanden te drogen tot de striemende regen van 3 graden horizontaal langskomt en dan schuiven die citrus potjes en tubes vanzelf naar achteren/onderen. Hier is het overigens morgen nog steeds 26 graden.... :lol:

Link to comment
Share on other sites

Het is in mijn badkamer redelijk constant van temperatuur. De zeep keus verschilt dus niet zo per seizoen. Mijn psyche is daar meer op van invloed. Gelukkig staat hier alles zo voor het pakken.

 

Laat je gaan, als je de verleiding niet kunt weerstaan.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.