Jump to content

RVS verstelbare krabber


Snuff

Recommended Posts

Barbaros en Rocnel hebben een samenwerking aangegaan om een roestvrij stalen verstelbare krabber uit te brengen.

Er staat een markering op van 1 tot 8 maar je kan twee keer doordraaien dus heb je 16 standen, blijkbaar is dat slechts een indicatie want je kan traploos het hele bereik doorlopen.

 

Er zijn nog andere makers die plannen hebben voor een verstelbare RVS krabber maar deze is dus de eerste die blijkbaar zal verschijnen. Er zal vast heel wat interesse zijn, zelf heb ik niet echt wat met verstelbare toestanden dus ik laat deze maar aan me voorbijgaan.

 

13658528_856259131141043_1524232765_n.jpg?ig_cache_key=MTMxNjE3MjI4NDEyNTU5ODQ0Nw%3D%3D.2

 

E26PMdM.jpg

 

UvEgGwm.jpg

Link to comment
Share on other sites

Heb meerdere verstelbaren, maar blijkt dat ik vaak dezelfde stand gebruik. Soms iets bij regelen als een mesje niet lekker loopt, maar dat is meestal met de hoek ook op te vangen. Meer baat bij goede mesjes, dan verstelbaarheid. Neemt niet weg, dat ze me wel bevallen, omdat ik me er goed mee kan scheren. Heb meer baat bij keus uit krabbers, die erg goed samen gaan met bepaalde mesjes. Dit gezegd hebbende, wil ik toch de verstelbaren niet kwijt.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb ook met de Progress ondervonden dat na een scheerbeurt of 5 de juiste stand gevonden is en dat hierna deze niet meer veranderde.

Hoewel dit concept natuurlijk een alternatief is voor al de krabbers die nu in mijn bezit zijn want die gaan van heel mild, zoals de Merkur 25C, tot zeer diep uitscherend als het Wolfje met de grote mond en de Blackbird en als je met deze kranber door kan blijven draaien valt dus elke mesgat te creëeren.

 

Het is in ieder geval wel een mooie krabber om te zien maar met 131 gram zeker een zware jongen, ben zeer benieuwd trouwens wat de aanschafprijs gaat worden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.