Jump to content

Proraso Sandalwood aftershave


Hanskoning

Recommended Posts

Laatst hoorde ik van Jeroen (Scheersalon) dat Proraso bezig was met het uitbreiden van de productlijn. De rode scheerzeep vind ik zelf erg lekker ruiken, dus een AS of liever nog een ASB zie ik wel zitten.

Op de Proraso site staat het nog niet beschreven.

Link to comment
Share on other sites

Klopt Hans, is nieuwe splash in de rode lijn.

 

Bovendien heeft Proraso weer iets aan de styling op de verpakkingen gedaan. Dat geldt voor alle producten als ik het goed heb.

 

Maar geen verschil in het product gelukkig, hoewel er dan bij Proraso ook direct altijd discussies losbarsten of de nieuwe versie wel beter is dan de oude.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

In de Messenwinkel (Antwerpen) is de Proraso Rood ASB te verkrijgen. Past perfect bij de Proraso Rood zeep, althans, ik ben er zeer tevreden over. Is momenteel mijn favoriete combinatie. De AS heb ik er (of ergens anders) nog niet gezien.

Link to comment
Share on other sites

Die AS is ongeveer een maand of twee geleden op de markt gebracht. Blijkbaar moet hij goed zijn. De rode ASB heb ik nog nooit gezien. Komt deze ook in een flesje of in een potje?

Link to comment
Share on other sites

In de Messenwinkel (Antwerpen) is de Proraso Rood ASB te verkrijgen. Past perfect bij de Proraso Rood zeep, althans, De AS heb ik er (of ergens anders) nog niet gezien.

 

Kijk eens vijf posten omhoog :?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.