Jump to content

Heeft ie of heeft ie niet?


Snuff

Heeft ie of heeft ie niet?  

9 members have voted

 1. 1. Heeft ie of heeft ie niet?

  • Ja en hij vond het wel wat
   6
  • Ja maar hij vond het niks
   0
  • Nee hij is een sch**tebroek
   3


Recommended Posts

Verdorie een gewaarschuwd mens telt voor twee toch. Heb ik gisteren de scheerbeurt van Richard geheel overleefd. Wel volgens die Western waarin Clint Eatswood terwijl hij geschoren wordt met zijn pistoletje de barbier onder schot houd natuurlijk. Daarnaast natuurlijk eerst de hete doeken op zijn eigen gezicht gedrapeerd, huilde hij maar twee keer, de XL syntheet als borstel uitgezocht want die is te groot om in de mond geduwd te krijgen, probleemloze scheerbeurt met een ongeschonden perzikhuidje.

 

Wil ik vandaag dat resultaat en opgedane techniek copieeren bijna gereed met de scheerbeurt en haal ik me daar toch uit door een trillend handje, moet je trouwens een wond van een centimeter of 4 die vrij diep is laten hechten :o:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Is dus niet gebeurd, als Richard je had geschoren had je nu geen stoppels genoeg gehad om te verwijderen. En ze hadden nog zo beloofd om je kennis te laten maken met het open scheermes, valt me tegen en voor jouw een gemiste kans.

 

Gelukkig heb je nog dat stuk aluin met mooi onderstel.

 

wlsWxNx2B.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.