Jump to content

Even voorstellen


Nico ter horst

Recommended Posts

Hallo luitjes ik ben Nico ben 54 jaar moet me al geruime tijd scheren (haha) heb van alles geprobeerd om het comfortabel mogelijk te doen vooral gezocht in de producten.

Gebruik daarom al een behoorlijke tijd shave oil ook daarin heb van alle merken geprobeerd het valt mij op dat veel al van die producten komen en gaan. Dat is nou net de reden waarom ik me hier voorstel wie weet kan iemand mij helpen..

Gebruik al een hele tijd producten van THE shave doctor verkrijgbaar bij de kruitvat nu heeft deze het uit de handel gehaald heel vervelend dus heb dus op internet gezocht alleen verkrijgbaar op buitenlandse sites en daar heb je een kredietkaart voor nodig.

Misschien is er iemand die een adres weet hetzij een winkel of Nederlandse website zou die me dat kunnen laten weten bij voorbaat dank met vriendelijke groet nico

Link to comment
Share on other sites

Welkom Nico, aangezien ik niet in Nederland woon heb ik geen antwoord op je vraag, maar ik het forum kennende kunnen ze je vast verder helpen of vervangende producten voorstellen.

Link to comment
Share on other sites

Welkom en veel lees- en scheerplezier!

 

Ik zie dat je al twee behulpzame links hebt gekregen, van websites die spullen aanbieden van The Shave Doctor, weliswaar geen oil, maar die kunnen ze vast ook leveren als je er om vraagt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.