Jump to content

Product van de shave doktor


Recommended Posts

Hallo luitjes een vraag ik gebruik al een behoorlijke tijd producten van THE shave doctor nu is dit bij de winkels waar ik dit kocht uit de handel gehaald is er misschien iemand die nog wel een adres weet in Nederland waar ik dit nog kan bestellen/ kopen

Het gaat om de shave oil van dit product.

Zo ja laat dit me dan weten

gr.nico

Link to comment
Share on other sites

Hallo Nico, misschien jezelf ook even voorstellen in het juiste subforum? en met je mailadres zo open en bloot in beeld vraag je om spam (niet van onze leden uiteraard, maar van al die tig internetrobotjes die op het forum langs komen).

Link to comment
Share on other sites

Ik ben zo vrij geweest het mailadres uit je bericht te verwijderen. Scheelt je een hoop spammer inderdaad maar daarmee hoop ik ervoor te zorgen dat een eventueel nuttig antwoord ook voor andere leden te lezen is.

De tip van Snowmiss om je voor te stellen kan ik alleen maar onderschrijven.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hi all, just wanted to let you know that Shavedoctor is available in the Netherlands via http://www.mencare24.nl/merk/the-shavedoctor and https://www.bol.com/nl/s/algemeen/zoekresultaten/Ntt/shave%2Bdoctor/N/0/Nty/1/search/true/searchType/qck/defaultSearchContext/media_all/sc/media_all/index.html

 

Happy Shaving and thank you for your loyal support..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.