Jump to content

Adres gevraagd


duvel67

Recommended Posts

Weet er iemand een zaak site Nederlands liefst waar ik een mercur digress kan kopen en waarom zie je die zo weinig wel de progrees en futur ik vind ze haast niet zijn toch goeie of mergress help .

Link to comment
Share on other sites

De Merkur Digress is een gemodificeerde Merkur Progress; de plastic draaiknop is vervangen door een knop van metaal (verschillende mogelijkheden), zowel met het lange als korte handvat, alleen te verkrijgen bij thegentlemansgroomroom (in de UK). Je komt ze dus inderdaad niet tegen in Nederlandse webshops.

 

Ah, Snuff was me al voor :-)

Link to comment
Share on other sites

Geloof ik gelijk genezen ben 89 pond op aanvraag dan nog wat verzend kosten en Mischien nog invoer belasting denk en de mergress hoe zit het daar mee die heb die gentlemans niet

Link to comment
Share on other sites

En dan is er sinds een paar weken ook de Transgress. Ik begrijp dat er maar 14 gemaakt zijn/worden. Ziet er sjiek uit, maar ik vrees dat er niet aan te komen is.

Link to comment
Share on other sites

Ja Duits kwaliteit met Chinees plastic is niet echt mooi maar om dubbele te betalen voor een knopje ik twijfel dan nog tussen futur progress of toch een ouwe dan de black beauty op

Link to comment
Share on other sites

En wie wil er nou eigenlijk iets anders dan dat superlelijke, en daarom zo fraaie, gele plastic retro-knopje? ;)

 

de digress en mergress moet je alleen aanschaffen als je van zwaardere krabbers houd of van het uitzicht (want mooi zijn ze naar mijn bescheiden mening wel), verder zijn ze niet echt verschillend van zijn goedkopere broertje. Ik heb als ik me niet vergis beiden verkocht hier op het forum maar weet niet meer aan wie.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Als ik je bericht goed begrijp ben je bang dat een Progress niet goed afgesteld is? Maakt niks uit, is alleen voor het zicht en mensen die absoluut willen dat het nummertje precies overeenkomt met het streepje. In de praktijk vind je snel genoeg welke stand overeenkomt met je voorkeuren. Het is alleen cosmetisch voor de rest scheert het gelijk (behalve dat de balans wel anders ligt).

Link to comment
Share on other sites

Ik dacht dat de mesjes mogelijk scheef zaten of zo. Dus als je een Progress koopt is hij gewoon goed. Ik meen ergens op dit forum gelezen te hebben dst sommigen na de 3e pas een goede hadden ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.