Jump to content

Even voorstellen


casper1995b

Recommended Posts

Goedenavond,

 

Ik scheer sinds ik me scheer met een gillette fusion, tot anderhalf jaar geleden. Ik kocht een shavette, daarop volgde een krabber en voor mijn verjaardag destijds een 5/8 dovo olijfhout open scheermes. Ik heb in die jaar aardig wat opgekocht/gespaard. Van zeepjes tot aftershave. Van krabber tot open scheermessen. Erg leuk en verslavend. Mijn voorkeur gaat sinds een langere tijd uit naar open scheermessen. Mijn verzameling open scheermessen:

- Dovo 5/8 olijf

- Jaguar 5/8, nieuwe variant.

- Thomas Turner, 1901-1936 gemaakt

- Dorko 33

 

En nog steeds opzoek naar nieuwe en leuke messen. Ik hoop hier op het forum veel te kunnen leren over straight razors en natuurlijk zepen enzo. 1 vraag gelijk: waar kan ik het best mijn Dorko goed laten slijpen? Ik ben er zuinig op en wil zeker weten dat die in excellente handen komt.

Link to comment
Share on other sites

Ik zou asap een foto plaatsen maar eerst even kijken hoe dat ongeveer moet. En ik woon in Hardenberg, kop van overijssel dicht bij de duitse grens. Om nog makkelijker te maken. Attractiepark Slagharen ligt in de buurt. Waar ik tevens werk als onderhoudsmonteur. Als verdere info over mijzelf

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.