Jump to content

T.D.J. rvs shavette gekocht.


Simson

Recommended Posts

Vandaag vond ik in mijn brievenbus een T.D.J shavette uit China. Het is een rvs shavette waar halve mesjes in passen. Het geheel komt goed op me over. De shavette kost 2.41 inclusief verzendkosten.

 

m2IUesG.jpg

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Het komt zondermeer uitstekend op mij over. Recht, alles doet het goed, geen speling of beweging, geen krassen. Detailvragen beantwoord ik gaarne. Het broodnodige zinnetje "in mijn brievenbus" ontbrak in mijn openingszin, maar laat ik duidelijk zijn nogmaals, ik heb hem nu in mijn bezit.

Link to comment
Share on other sites

geen krassen

 

Mijn oude ogen zien blijkbaar dingen die er niet zijn ;)

 

Mooi om te proberen voor de prijs van een postzegel! Hoe kunnen ze het hé.

Dit is niet mij shavette, maar een plaatje wat ik even snel vond op internet. Volgens mij moet ik eest iets online zetten, ik kan niet vanaf mijn tablet een foto uploaden toch?

Link to comment
Share on other sites

Deze houder wordt onder meerdere namen verkocht, die van mij heeft de opdruk J.A.D.

Voor die paar euro is het een leuk ding, werkt ook nog goed. Bouwkwaliteit is opzich goed als je een goed exemplaar hebt.

 

De mijne houd het mesje niet helemaal recht vast, dit is makkelijk op te lossen (in mijn geval) door even met een vijl net even een klein stukje 1 van de puntjes terug te vijlen zodat ie het mesje recht houd. ik moet er wel bij zeggen dat deze afwijken echt minimaal is en dat het scheren er niks anders om is.

 

een tip, je kunt bij deze shavette's ook injector mesjes laden, werkt prima (heb ik ooit iemand op een Amerikaans forum zien doen).

 

voor die paar euro is dit wel een leuke shavette.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.