Jump to content

Eerste scheerbeurt


DanielvU

Recommended Posts

Het is gebeurt hoor. De eerste scheerbeurt met mijn nieuwe mes. En ik moet zeggen, het ging heel goed. Ik heb 2 passes WTG gedaan, het is dus niet BBS maar meer durfde ik niet. Ik heb me 1 keer gesneden bij mijn mondhoek en verder geen schrammetje. Het was wel wennen qua druk zetten en qua geluid maar ik vind het echt fijn scheren.

Link to comment
Share on other sites

Zie je wel dat het meevalt, sommige scheerbeurten zullen beter zijn andere mogelijks ietswat minder, het is alleen een kwestie van volhouden, het is bij niemand alleen maar in stijgende lijn gegaan!

Link to comment
Share on other sites

Sorry,

 

Door omstandigheden een paar dagen niet kunnen reageren. Hoewel het nog zoeken is naar de juiste hoek is het scheren met dit mes heel fijn. Hij lijkt minder scherp als de derby mesjes die iedereen zo verafschuwd maar ik denk dat dat vooral komt doordat mijn techniek nog een beetje zwak is. Het lijkt alsof het mes blijft hangen aan de stoppels maar ik denk dat dat ook te maken heeft met de hoek. Ik ga nu vooral lekker door en ben erg tevreden over het resultaat en steeds minder irritatie.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.