Jump to content

kwastrestauratie


merwtje

Recommended Posts

Ik wil een oude kwast van Frank Shaving opnieuw van een knot voorzien nadat ik hem met korrels uit het verkeerde zakje had gereinigd. De bedoeling was borax maar het was espressomachine reiniger. Het FS logo is eraf geschuurd. Het gat is 22,1mm en 11,8mm diep. Ik wil hem vullen met een Silvertip knot. Welke maat raden jullie aan? Moet ik 22mm aanhouden van WD bijvoorbeeld? Of is die dan toch te breed? Advies is welkom.

Link to comment
Share on other sites

De 22mm van Whipped Dog zou prima moeten passen. Maar het beste is om dan contact op te nemen met Larry. Hij kan je het beste advies geven. Anders eventueel The Golden Nib. Met die knot heb ik minder goede ervaring, maar er zullen ook vast goede ervaringen mee zijn.

Link to comment
Share on other sites

Goed geregeld van Larry! Echt een goeie vent! Met golden nib had ik ook wat gezeik over die knot die maar haren bleef verliezen (zeker 15 per keer, soms meer). Uiteindelijk werd de knot wel volledig vergoed, maar ik zou er niet meer iets kopen. Whipped Dog heeft ook alles in huis :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.