Jump to content

Samenstelling Strop Shoppe Barbershop


Harkos

Recommended Posts

Strop_Shoppe_SE_Barbershop_Tallow_1024x1024.jpg.88df53da7a04a2595274159acf6e7f0d.jpg

 

De Barbershop van Strop Shoppe is een fris geurende zeep met een aardse ondertoon. Helaas is er weer geen INCI declaratie daar het een Amerikaanse zeep is, maar te achterhalen is, dat in de Fragrance (=Parfum) Bergamot, Basil, Oakmoss, and White Patchouli zijn verwerkt.

 

Bergamot voor de citrusachtige frisheid.

Basilicum is eerst fris, kruidig, richting anijs, in het hart wordt het minder fris, meer zoet en verdiept het kruidige zich tot meer specerij achtig.

Eikenmos, een aarde-mossige geur en een leerachtige ondertoon, wordt vooral in de parfum industrie gebruikt voor het samenstellen van masculiene geuren en als fixatief. Het gebruik in parfums stamt al uit de 16e eeuw. De warme zinnelijke geur wordt een afrodiserende werking toegezegd.

Witte Patchouli heeft een zoete, rijke, kruidig-aardeachtige geur, die nog beter wordt bij het ouder worden van de olie. De geur van patchouli blijft lang hangen.

Op zich allemaal geen bedenkelijke geurstoffen.

[hidden]Strop Shoppe Barbershop[/hidden]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.