Jump to content

Aanmelden op het Forum, accountbevestiging.


Tony

Recommended Posts

Ik kreeg gisteren dit bericht van een bekende van me:

Kan iemand me hiermee behulpzaam zijn

 

 

Ik heb me op jou aanraden aangemeld bij het shaving society forum.

Ik krijg alleen geen mail om mijn account te bevestigen, tussen de faq staat dat ik dan contact op moet nemen met de forumbeheerder.

Ik kan alleen geen manier vinden om in contact te komen met de beheerder, heb jij hier toevallig contactgegevens van ?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Tony, ik herken wat je schetst. Mij is hetzelfde deze week overkomen en ontving geen activatiemail na registratie. Ook de spam folder bleef leeg. Ik heb via via een mail kunnen sturen naar Marcel en hij heeft de activatie geregeld. Ik kan derhalve vandaag inloggen :-) Misschien kun je een pb sturen aan Marcel of misschien leest hij dit draadje? Lijkt er op dat meer mensen er last van hebben.

Link to comment
Share on other sites

De mail van het forum verdwijnt inderdaad. Het is nu de derde dag dat ik geen mail krijg dat ik een PM ontvangen heb. In mijn voorkeuren, zo heb ik juist weer even gecontroleerd, staat dit wel aangevinkt en voorheen kreeg ik die ook.

Link to comment
Share on other sites

Dat tijdstippen-probleem heb ik niet.

Maar inderdaad: als nu nieuwe leden niet aan kunnen melden omdat de mails niet worden verzonden, en bovendien mensen minder komen kijken omdat het onhandelbaar traag is bij vlagen, dan verwacht ik wel iets meer response dan tot nu gezien.

Link to comment
Share on other sites

Het probleem van Joules was snel opgelost door zijn account te activeren en dus de activeringsmail te omzeilen.

Een goede zaak Is het natuurlijk niet dat mails niet aankomen of wellicht helemaal niet verzonden worden. Misschien Is de mailqueue op de server vol of is er een ander probleem. Alleen Emiel kan dit soort zaken oplossen of aankaarten bij de hoster, ik en de andere moderators kunnen alleen bij de backend van het forum zelf, we hebben geen toegang tot de hosting op wat voor wijze dan dan ook.

Link to comment
Share on other sites

Word naar gekeken, SMTP gebruik wil niet op het moment omdat de hosting SMTP server blijkbaar niets accepteert van PHPbb (staat nu een ticket voor open) en de php mail functie loopt te kloten, maar geen idee waarom omdat ik de php root logs niet kan zien. Word ook naar gekeken.

Link to comment
Share on other sites

Als Tony zou mij per PM wat details kan geven, dan kan ik wellicht die persoon ook nog toegang geven, ik zou het bijna vergeten, sorry. Mailadres en gebruikersnaam zijn voldoende.

 

Is inmiddels gebeurd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.