Jump to content

Barbershop geuren


abasters

Recommended Posts

Klopt, maar die noemde hij al ;)

Vitos komt ook wel in de richting.

En zo zijn er nog best behoorlijk wat. Zoek maar eens op google naar shaving soap barbershop. Er zijn veel zeepmakers die een barbershopgeur hebben.

Link to comment
Share on other sites

Echt traditioneel, als in de dorpskapper van toen ik een jaar of zeven was (Kapper Zurhorst), en daar altijd naartoe moest om mijn haar in model te laten knippen? Tabac. Man, wat was ik blij toen er een moderne kapper kwam.

 

Maar romantisch, als in de gedroomde klassieke kapper? Vitos of Floid. Dat is zoals een barbershop zou moeten ruiken.

Link to comment
Share on other sites

Als je met barbershopgeur een wat ouderwetse, al lang bestaande geur bedoelt, dan komt ook Hattric Classic aftershave in aanmerking, een frisse citrusachtige geur die verder moeilijk te omschrijven is en niet lang blijft hangen. O.a te koop in Duitse supermarkt/drogist (is van Schwartzkopf). Een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ik zou ook Pashana aftershave hier willen noemen. Misschien eigenlijk nog wel te ouderwets als barbershopgeur (is er al sinds 1910) en roept ook eerder associaties op met de 19e dan met de 20e eeuw. En inderdaad zou de door hanwer genoemde Hattric Classic ook prima in dat rijtje passen. En vergeet ook de Klar/Dusy Kabinett zeep niet; rozengeur was lange tijd voor mannen de geur in persoonlijke verzorging!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.