Jump to content

Mesjes online bestellen ?


eRayzor

Recommended Posts

Nu ben ik net begonnen aan mijn sample pack en heb ik nog wat doosjes van 1 of ander liggen maar ik vroeg mij af waar je voordelig en veilig DE mesjes kunt bestellen.

 

Ik heb op het moment veel lol van de Astra groen mesjes.

Waar zou ik deze straks het voordeligst en veilig kunnen bestellen?

 

Kwam bij fruugo.com een doos van 100 stuks tegen voor 13,65 euro....

Link to comment
Share on other sites

Feathers zijn gewoon scheermesjes. Wat scherper dan gemiddeld en wat mij betreft zijn meerkosten niet waard omdat, voor mij, die ene geweldige scheerbeurt zijn meerprijs niet waard is. Die ene omdat voor mij Feather na die eerste keer zijn 'magische' scherpte kwijt is en na twee keer eigenlijk op is. Los van mijn mening blijven het gewoon scheermesjes; tikkie scherper dan gemiddeld but so what?

 

Er is trouwens heel veel meer dan Astra of Feather (en ik snap al helemaal die vergelijking tussen die twee niet die je op alle fora tegenkomt), er zijn nog 100+ verschillende opties, dus neem de tijd je favorieten te vinden!

Link to comment
Share on other sites

Klopt, maar met een Derby was dat wel anders..

 

Ik heb op B&B een Derby wel eens een 'ultralight bicycle saddle' genoemd, een vrije interpretatie van wat mijn opa zij over een niet scherp genoeg mes; "je kunt ermee op je blote kont naar Rome fietsen".

Link to comment
Share on other sites

Het tweede; zowel een niet scherp genoeg mesje als een te milde krabber (als je techniek nog niet op orde is) zorgen voor scheerbrand. Je gaat druk gebruiken om te compenseren voor het gebrek aan resultaat of gaat te vaak over dezelfde plek terug voor een beter resultaat. Een te scherp mes zorgt hooguit voor sneetjes en die voel je dan niet eens tijdens het scheren.

Link to comment
Share on other sites

Als je nu echt werk wilt maken van de zoektocht naar het ideale mesje is er natuurlijk hier op dit forum al heel veel info te vinden. Bijna alle bekende mesjes zijn hier reeds beschreven met hun plus en minpunten van de diverse gebruikers.

Vervolgens heb je bij Connaught Shaving de keuze uit een uitgebreid palet aan proefpakketten. Bestel er hier een paar van en al snel zal je merken waar je voorkeur naar uit gaat, dan pas zou ik overgaan op het bestellen van bulkpakkettten van je favoriete mesje(s). Zo combineer je het nuttige met het aangename van deze hobby namelijk het zoeken en toepassen van zoveel mogelijk scheergerei.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.