Jump to content

eRayzor - Even voorstellen is wel zo netjes..


eRayzor

Recommended Posts

Goedenavond allemaal,

 

Na vele jaren wisselend nat en 'droog' scheren kwam ik Ray, 38 jaar en woonachtig in het Westland, tijdens een bezoekje aan Dordt de mooie winkel van Richard tegen genaamd 'Scheer en Schuim'.

 

Ook in de winkel vonkelde de mooie scheermesjes mij tegemoet en kon ik dit keer de verleiding niet weerstaan om de stap te nemen naar (wat ik nu weet) een DE mesje.

 

Na een uitgebreide uitleg ben ik uiteindelijk naar huis gegaan met een veilig beginners setje (Parker 66R + Graudas HJM) waar ik tot op heden geen spijt van heb gehad. De Proraso bevalt goed en het sample pack mesjes is nog even uitproberen. Toch zit ik nu ook al te kijken naar andere mooie mesjes (Merkur Futur Chroom) en het is dan ook maar goed dat ik binnenkort jarig ben...

 

Inmiddels ben ik via een andere weg al in contact gekomen met een ander forum lid die ik gelijk nogmaals wil bedanken voor de mooie SOC. Bedankt Gerlof!

 

Omdat ik weet dat veel mensen, waaronder ik, gek zijn op foto's op fora als deze, zal ik daarom in mijn voorstel bericht gelijk maar wat foto plakken.

 

360.jpg

 

De nieuwe aanwinst: Semogue Owners Club 2 band Finest Badger Cherry wood

 

360.jpg

 

Ik hoor graag als iemand anders deze scheerkom / beker ook heeft. Wil er graag meer over weten.

 

Ik hoop veel op te kunnen steken van dit forum.

 

Spreek jullie snel...

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.