Jump to content

Even voorstellen: Ram0n


ram0n

Recommended Posts

Goedemiddag heren,

 

Ik zal me dan ook maar even voorstellen :) Ik ben een 26-jarige IT consultant uit Berghem (oorspronkelijk Dordrecht) en sinds zo'n anderhalf jaar bezig met DE scheren. De hobby waar ik verreweg de meeste tijd in steek is films (zie bijvoorbeeld mijn site), maar alles rondom scheren begint toch ook wel aardig wat op te slokken...

 

Ik heb een zeer gevoelige huid, wat in combinatie met zware baardgroei in het verleden voor veel frustraties heeft gezorgd. Voorheen was de Gilette Fusion het enige product waarmee ik me fatsoenlijk kon scheren zonder irritaties te veroorzaken, maar gelukkig heb ik inmiddels met veel experimenteren de voor mij perfecte combinatie gevonden binnen het DE scheren. Scheelt klauwen met geld, aangezien de messen van Gilette bij mij maximaal twee weken mee gingen.

 

Ik heb van alle onderdelen wel meerdere items ondertussen, maar mijn favoriete setup is momenteel als volgt: Edwin Jagger DE89L, Mühle dassenhaarkwast, Proraso groen (crème), Astra mesjes en Proraso preshave als aftershave. Mijn huid blijft te gevoelig om me zo elke dag helemaal te scheren, waardoor ik het om de dag in de avond doe en daar dan ook goed de tijd voor neem.

 

Succes in ieder geval met dit forum, leuk initiatief!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.