Jump to content

Voor wie reist met DE's of/en SE's (bescherming)


Snuff

Recommended Posts

Iemand in de UK is momenteel bezig met een ontwerp om krabbertjes, SE's en ook de Mongoose koppen te beschermen tijdens vervoer. Vooral injectors zijn gevoelig omdat de mesjes erin blijven zitten en makkelijk beschadigen. Hij is zijn ontwerp nog aan het verbeteren maar wellicht brengt het handige Harry's hier wel op een idee om voor hunzelf iets dergelijks te maken. Dacht het daarom met jullie te delen:

 

jKTU85p.jpg

 

FoamuT6.jpg

 

S5Tu3aZ.jpg

 

Voor wie het hele draadje wil volgen moet je op het Shavenook forum zijn.

Link to comment
Share on other sites

Zou inderdaad ook kunnen, weinig reizigers hier blijkbaar, zal de crisis zijn ;-)

 

Mooi bedacht. Ik wikkel het spul gewoon in een microvezeldoekje en gaat het zo mee in de toilettas of bakje in de caravan. Nooit problemen en meteen een poetsdoekje om het gereedschap mee schoon te houden.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb scheerzakjes van mevrouw Snuff. Die voldoen uitstekend, zowel voor messen als voor DE's. Er passen ook meer in, ook een voordeel.

 

Ook toevallig dat je dat vermeld, mijn vrouw wil een hoop opruimen en vandaar dat ze alle scheerzakjes de deur wil uit laten gaan aan de verminderde prijs van 10 euro per stuk (+ verzendkosten), zal wel een draadje in de markt maken, heb ook nog wat ander spul die weg mag.

Link to comment
Share on other sites

Bij mij gaat op vakantie de Progress mee die een mooi eigen doosje heeft of de Fatip Piccolo die uit elkaar geschroeft perfect in een Smint doosje past.

 

Voor de enkele keer dat ik een open mes mee neem dan ben ik ook de trotse bezitter van een scheezakje (twee zelfs) gemaakt door mevrouw Snuff. Ideaal :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.