Jump to content

pre-shave, zeep of crème, splash, balm, parfum


DannyVG

Recommended Posts

zijn er fabrikanten die zowel de pre-shave, zeep of crème, splash, splash en parfum aanbieden in dezelfde geur ?

Bij Meissner bijvb kan ik een pre shave, creme/zeep, balm vinden maar de parfum ontbreekt. Een splash is niet zo sterk als en parfum en de meeste vervliegen heel snel. Een parfum in dezelfde geur die het 12 uur to 15 uur kan uithouden zijn bijna niet te vinden zonder dat het in het begin een geurbom is en die dan ook nog eens aansluit bij je splash en balm.

Of heeft de geur na het scheren geen belang meer zodat je eender welke parfum bijvb kan gebruiken ? Tot heden heb ik nog geen fabricant gevonden die de 5 kan aanbieden in dezelfde geur. Ik weet het : een pre shave is de voorbereiding, de zeep dient andere eigenschappen te hebben, een splash moet de porien laten samentrekken en ontsmetten en een balm is dan weer heel verzorgend. Toch heb ik enigzins moeite dat enkel de splash en balm enige geur nalaten en er bij de meesten is er in de soth geen sprake meer is van een parfum die je dan in je nek en of achter je oren gaat spuiten. Ben ik dan verkeerd of zo ? Of is de splash en of balm voor jullie meer dan voldoende om er een dagje mee door te komen ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.