Jump to content

Pardon......


Mooly

Recommended Posts

Misschien weer hij zelf ook niet meer wat hij ervoor betaald heeft en/of wat het waard is dus vraag je maar wat, misschien daarom deze banner bij zijn advertentie:

 

Alzheimer kan ook u treffen

speel mee en help onderzoek

 

Serieus: lijkt me ook dat voor dat geld er iets wel heel veelmeer info geboden mag worden.

Link to comment
Share on other sites

Iemand met zo'n verzameling zou dat toch moeten weten, tenzij het een opkoop-doorverkoop is. Momenteel is er op het shavenook forum een draadje over het feit dat de laatste tijd nogal wat mensen spullen opkopen op hun marktgedeelte om het daarna met grote winst op eBay verder te verkopen. De algemene tendens is dat vele van de oude rotten aldaar niet langer verkopen aan nieuwelingen, alleen mensen met een goede ruil/koop/verkoop reputatie krijgen nog de kans om mooi spul aan een prijsje te kopen. Ergens wel begrijpbaar, een scheerforum is geen plaats om winst te maken maar eerder om mooie spulletjes aan mensen met gelijkaardige hobby aan te bieden zonder dat ze daarvoor hun spaarvarken dienen stuk te slaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.