Jump to content

WINNAAR BEKEND!! Groot blade sampler pack - GRATIS contest!


DoubleB

Recommended Posts

De winnaar is bekend.... JordyB! Random.org gaf jou aan als winnaar, gefeliciteerd! Stuur mij even een privébericht met je adres, dan zorg ik dat het sample pack naar je toe komt!

 

Er wordt veel gesproken over het uitproberen van verschillende mesjes om erachter te komen wat voor jou een geschikt mesje is. Ook ik sta volledig achter deze uitspraak en daarom bied ik bij deze een groot sampler pack aan!

 

De volgende mesjes zitten in de envelop:

 

2x Dorco ST-300

2x Gillette Silver Blue

2x Astra Superior Platinum

2x Shark

2x Personna Super Platinum (AKA Israeli Crystals)

2x Gillette 7 O'Clock Yellow

2x Hema

2x Gillette Bleue Extra

2x Bolzano Superinox

2x Astra Superior Stainless

2x Derby

2x Polsilver Super Iridium

2x Feather

2x Merkur

2x Gillette 7 O'Clock Blue

2x Gillette Super Thin

 

34ilob7.jpg

 

Iedereen is welkom om deel te nemen. Om mee te doen vertel je even kort wat jou heeft overgehaald om te beginnen met traditioneel natscheren en zeg je: 'ik doe mee!'

 

Winnaar wordt gekozen op donderdag 08-08 via random.org.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

'ik doe mee!'

 

Omdat cartridge mesjes ruk zijn en electrisch scheren ook niet meer lekker ging. Alhoewel het soms wel fijn was met de tondeuse :D Ben omgehaald door Diqui-Long en zijn tweakers blogs. Vond het vanaf de 1e scheerbeurt al 100x fijner dan cartridges en electrisch.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ook 'ik doe mee!'.

 

Door de goede verhalen over de ervaringen van DE scheren van Lampuhkap (op het forum en daarbuiten) heeft hij mij weten over te halen tot de aanschaf van een krabber en het gaan leren DE scheren.

Link to comment
Share on other sites

ik doe mee.

 

ben uiteindelijk overtuigd door een vriend voor het nat scheren en ben nu in het proces van uitzoeken welk mes het best en rustgevend scheert ik heb tot nu toe 2 gestest pol silver en feather, en vind de feather vreselijk scherp en niet prettig om te scheren behalve in me nieuwe wilkinson dan want daar kan hij eigelijk geen kwaad doen. ik dacht een mesje is een mesje, echt niet dus.

Link to comment
Share on other sites

Ik doe mee!

 

Ben door het topic op GoT overgehaald om van de Gilette Fusion af te stappen. Werd de hoge kosten en irritatie na het scheren goed zat en dit leek een goed alternatief.

Een Chinese tech krabber bij Dique Long besteld en een beginnerssetje bij Lampuhkap besteld. Nu volop aan het uitproberen en bevalt tot nu toe goed! Ik ben alleen nog erg zoekende welk mesje goed bij mij past. Zo'n mooie sampler pack zou daar zeker aan bijdragen!

Link to comment
Share on other sites

Ik doe mee!

 

Ben begonnen door fok forum waarin ik het zag. Toen herinnerde ik dat mijn opa altijd op deze manier scheerde. Extra leuk dus om te doen. Scheer nu een 3 maanden op deze manier. Maar het juiste mesje zoek ik nog.

Link to comment
Share on other sites

Ook ik doe mee.

 

Klassiek scheren is voor mij een openbaring, want het heeft het scheren weer leuk gemaakt. Vroeger zat ik maar te kloten met cartridges die veel te snel bot waren, veel te duur waren en ook nog eens voor irritatie zorgden. Ook het scheerschuim uit bussen was smerig. "Voor de gevoelige huid" betekent niets. Het moest goedkoper kunnen, en op Fok!forum zag ik een topic over klassiek scheren. Sinds ik daarmee ben begonnen kijk ik eindelijk weer uit naar een scheerbeurt.

Link to comment
Share on other sites

Ik doe mee.

 

Ben begonnen met electrisch scheren. Daarna overgestapt op cartridges, omdat dat dat schoner scheert. Toen mezelf aangeleerd om onder de douche te scheren. Minder pijnlijk en geen scheerschuim nodig. Merkte wel dat het met scheerschuim schoner werd. Maar ja, ben van het gemak en vals zuunig.

Eind dit jaar een dochtertje gekregen. Merkte na een tijd dat ze het niet zo prettig vond als ik haar kuste. Mama zei dat het aan m'n baard lag, want dat prikte teveel.

Dus dan maar elke dag scheren. Na een keer thuiskomen van het werken kuste ik haar en sloegen haar armpjes me weg (Volgens mij was het een reflex :)). Papa's hartje natuurlijk gebroken. Dus daarna dagelijks met schuim scheren. Merkte dat dat veel meer irritaites gaf dan onder de douche scheren. Dus de Tweakers scheertopic doorgelezen. Mezelf aangemeld bij Diqiu-Long voor een starterset, helaas was hij al door z'n Chinese Gilette's heen. Mezelf hier aangemeld voor de gezamelijke inkoopactie.

Nadat m'n cartridges op raakten toch maar een set geheaald bij Shave & More en scheer me dus sinds een week DE.

Het gaat nog steeds niet vlekkeloos, maar ik heb geduld :)

Link to comment
Share on other sites

Ik doe mee

 

Ben ruim een jaar geleden over gegaan op DE scheren, nadat ik helemaal klaar was met de dure cartridge mesjes.

Ze gaven me geen voldoening, en door de prijzen alternatieven gaan gebruiken die ook geen plezier gaven

Voor de gein eens een kwast en scheermes gekocht. Hier zaten derby mesjes bij, en na gebruik bij BdF maar eens een echte Italiaanse zeep en feather mesjes gekocht.

Dit beviel zo goed dat ik deze mesjes nog steeds gebruik.

Inmiddels met een 1961 Gillette TTO Slim aan het scheren, en zoek hier de voor mij ideale combi voor

Link to comment
Share on other sites

Ik doe mee.

 

Ik heb voordat ik met DE scheren in aanraking kwam (in eerste instantie via het topic op FOK!) het nat scheren een aantal jaar op moeten geven. Scheren met een cartridge betekende voor mij ongeveer 12 uur een gladde huid en de 4/5 dagen daarna een jeukend maanlandschap in m'n nek. Ik heb werkelijk tientallen cremes/schuimen/cartridges/aftershaves geprobeerd om dit te verhelpen maar niks mocht baten. Daarom heb ik het nat scheren een tijd links laten liggen en ben ik mijn gaan scheren met een elektrisch apparaat. Ging prima maar echt glad werd het natuurlijk niet. Ben daarom ook erg blij dat ik het DE scheren heb gevonden want de irritatie is totaal weg en het scheren zelf gaat steeds beter.

Link to comment
Share on other sites

'ik doe mee!'

 

Natscheren was mijn laatste hoop nadat ik me blauw betaalde aan nieuwe cartridges van Gillette, die na twee keer scheren niet meer fijn waren om langer te gebruiken. Dagen rondlopen met rode wangen en mijn gezicht kon het helemaal niet hebben als mensen eraan zaten.

Ik kan je vertellen dat ik nog altijd met mijn eerste samplepack bezig ben, maar dat mijn huid er nu al heel erg blij mee is dat ik ben overgestapt.

Link to comment
Share on other sites

Geweldig initiatief! Zou ze graag proberen, maar laat het even voor de starters. Ben net terug van vakantie, waar ik voor de vlug maar even mijn elektrieke grasmaaier heb meegenomen. Wat een drama! Weet nu weer waarom ik een paar maanden terug ben overgestapt....!

Link to comment
Share on other sites

ik doe mee!

 

Ik had eigenlijk altijd al enorme last van irritatie na het scheren en had me voorgenomen om DE scheren eens te gaan proberen, is er echter nooit van gekomen. Toen ik het topic op got zag en er starterkitjes aangeboden werden toch maar de knoop doorgehakt en heb er tot op heden geen spijt van.

Link to comment
Share on other sites

ik doe mee!

 

ik had al een aantal merken van Marcel gekregen, maar hier zitten ook weer mesjes bij die ik nog niet heb. en dat komt goed uit, want ik moet als beginner nog het juiste mesje vinden.

 

ik heb een aantal jaar geleden al een eerste poging gedaan met de scheren, gewoon omdat ik ambachtelijke dingen altijd leuk vind. dat was een hele slechte ervaring omdat ik eigenlijk maar wat deed en het mes net zo hanteerde als een mach3, ouch!

ook een scheerapparaat geprobeerd, maar stond 20 minuten te scheren en had dan nog stoppels hier en daar. (iemand nog een Philips scheerapparaat kopen....?)

omdat ik de prijs van gilette zat was en het alternatief me niet beviel (damn you, boldking) ben ik weer op zoek gegaan naar iets anders. toch maar weer een krabber aangeschaft na een leuk filmpje op theartofmanlyness.com gezien te hebben. ik had me dit keer wel goed voorbereid, maar moet nog steeds blijven oefenen en op zoek naar de juiste spullen.

 

wel grappig, het verhaal van pkrussel klinkt bekend, voor je kleine moppie wil je glad zijn, zo'n kusje wil je niet missen :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.