Jump to content

Wars Classic en Lider Active scheercremes


Snuff

Recommended Posts

Tweede van de Poolse scheercremes die ik mocht proberen. De Wars Classic.

 

Komt eveneens in een goedkope metalen tube van 65 gram en de geur voor mij is citroenachtig en bijgevolg fris. Ik ben zoals bekend geen geurwonder maar na wat rondkijken op de forums wordt deze door verschillende mensen beschreven als bijna zelfde geur als Dr Harris Arlington en bij navraag knikte het vrouwtje inderdaad die lijken heel erg op elkaar.

 

Ook hier weer een streepje van een centimeter voor een bak vol schuim, deze creme kan heel wat water hebben en de glij eigenschappen zijn dan ook prima, schuim breekt zelfs na vijf minuten niet af en ook het gevoel achteraf is prima. Spoelt ook heel makkelijk af en laat geen waas achter op het scheergerief.

 

z1bGphH.jpg

 

En als derde de Active versie van de eerder besproken Lider scheercreme. Ik prefereer de Classic versie (is voor mij de beste van de 3 cremes uit Polen).

 

Niet veel nieuws hier, metalen tube van 65 gram. Ik was erg terughoudend omdat er sprake zou zijn van Menthol dus liet mijn vrouwtje een schuimpje kloppen in de scuttle en ze riep naar beneden "geen menthol". Ik weet zelf niet waar het echt naar ruikt, het heeft het frisse van menthol maar voor mijn neus is het geen menthol. Zoals je op de foto kan zien kan een "mooi" kind de was doen, een klein beetje brengt je een heel eind.

 

Ik ben nogal kieskeurig wat betreft zepen en cremes, altijd op zoek om alles te proberen maar slechts weinigen slagen erin om een verblijfsvergunning te krijgen voor langer dan een week.

 

De Lider Classic ga ik zeker in mijn roulatie inbrengen en de Lider Active en Wars Classic ga ik toch enkele tubes van aanschaffen. Verduveld lekkere creme voor een zacht prijsje. De bestelling is dan ook al geplaatst en surprise surprise ook een scuttle.

 

dg05oD5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Soms is die persoon voor enkele weken afwezig of is zijn voorraad uitverkocht, gewoon onder je "watch list" plaatsen op eBay en regelmatig kijken. De groene scuttle heb ik getest en nu zelf ook besteld, vind het een lekker werkend ding, niet te groot en door de vele fijne groefjes verkrijg je erg snel je schuim.

Link to comment
Share on other sites

Mannen,

 

Ron heeft mij met zijn twee stukjes over Lider en Wars zeep nieuwsgierig gemaakt. Navraag leert dat ik deze kan laten meebrengen door een kennis en gezien de prijzen ga ik daar gebruik van maken.

Mochten er forum leden zijn die ook interesse hebben laat het maar weten.

De Wars zeep is er in twee varianten, inhoud 65gr, met als prijs € 1,99 en € 2,29. De Lider zeep is er ook in twee varianten, inhoud 65mg, de groene tube, Classic en de blauwe tube, Active ieder € 2,09.

Van Wars zijn er drie varianten aftershave met inhoud 90ml,de Sport, Fresh en Classic ieder € 3,49.

 

Mochten er forum leden zijn die ook interesse hebben laat het maar weten.

 

gr,

 

Wim

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.