Jump to content

even voorstellen vanuit Amersfoort


pern

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben al een tijdje dit forum aan het volgen en vond het toch wel tijd om mezelf aan te melden en voor te stellen.

 

Ik ben al lange tijd een natscheerder maar dan wel met cartridges. Wel gebruik ik al ongeveer 25 jaar een kwast en over het algemeen de zeep van DVH. Ik heb toen van mijn vrouw een scheerset gekregen met een toen nog 2 mesjes cartridge houder een een kwast van dassehaar. Deze gebruik ik nog steeds en bevalt nog goed.

 

Wel heb ik sinds kort ook een krabber gekocht: een EJ kelvin via amazon Duitsland. Ook hierbij een sample pack mesjes gekocht. Ik denk zelf dat amazon goede en goede zaken heeft voor niet te veel geld.

 

Verder ondertussen ook proraso scheerzeep en pre shave aangeschaft.

Link to comment
Share on other sites

@Eric, uiteraard kunnen we het later nog wel over Amazon hebben. Heb uiteraard ook op jouw site gekeken en zal zeker ook nog wel zeep bij je bestellen.

 

Bij voorbaat dank! Moet het ook eigenlijk niet aanroeren in jouw welkomsttopic, maar Amazon heeft wel een paar nadeeltjes vanwege de soms laagste prijs. Maar, dat moeten we dan maar elders bespreken.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.